Maak bij sTimul kennis met het materiaal van TENA Nederland

Geplaatst: 22 juni 2017

Al sinds de start van sTimul Nederland in 2011 sponsort TENA Nederland sTimul met de levering van incontinentiemateriaal en andere aanvullende producten. Dankzij deze sponsor kan sTimul de inleefsessies nog waarheidsgetrouwer maken. Deelnemers kunnen zelf ervaren hoe het voelt om afhankelijk te zijn van incontinentiemateriaal.

Sinds dit voorjaar kunnen deelnemers ook kiezen om verzorgend wassen te ervaren. Deze nieuwe manier van wassen, is een ervaring op zich. Er komt geen water of zeep aan te pas. De één vindt het prettig en is er over te spreken, de ander stapt toch liever onder de douche. Maar wat als dat niet meer mogelijk is en je toch echt afhankelijk bent van gewassen worden op bed? Het zet deelnemers duidelijk aan het denken.

Deze samenwerking met TENA is een mooie manier om in sTimul te kunnen ervaren hoe je dit materiaal het beste gebruikt en hoe het voelt om het te gebruiken. Het is voor veel zorgverleners ook een leerzame ervaring om te vergelijken met hun eigen zorgpraktijk. Het doel is om deelnemers bewuster te laten nadenken over het gebruik van incontinentiemateriaal en hun routines rond het verschonen en wassen van cliënten, patiënten of bewoners.

Wilt u meer weten over het assortiment van TENA of wilt u graag gebruik maken van de materialen tijdens een inleefsessie, laat het ons gerust weten.