Nieuws Meer nieuws

Blog: Ervaringsleren voor sTimulbegeleiders

Geplaatst: 18 oktober 2017
Afgelopen vrijdag, 13 oktober, zijn Alet, Hans, Jennifer en ik (Anky) zelf weer eens ondergedompeld in het afhankelijk zijn. We waren in het kader van ervaringsleren samen met ZorgPact en het Zorgtrainingscentrum Zwolle op werkbezoek in Brabant bij de Participatiekliniek van V&VN.
Lees meer

Blog: We kunnen nog aardig zijn voor elkaar!

Geplaatst: 1 september 2017
In de vakantie heb ik uitstapjes gemaakt met mijn vader en moeder. Door de ziekte van Parkinson zit mijn moeder in een rolstoel als we naar buiten gaan. Zo zijn we naar een dierentuin geweest, we hebben een boottocht gemaakt, op terras...
Lees meer

Maak bij sTimul kennis met het materiaal van TENA Nederland

Geplaatst: 22 juni 2017
Al sinds de start van sTimul Nederland in 2011 sponsort TENA Nederland sTimul met de levering van incontinentiemateriaal en andere aanvullende producten. Dankzij deze sponsor kan sTimul de inleefsessies nog waarheidsgetrouwer maken. Deelnemers kunnen zelf ervaren hoe het voelt om afhankelijk te zijn van incontinentiemateriaal.
Lees meer

“ Er gaat niets boven een hulpverlener die echt contact met je maakt. Ook in een cliëntrol voel je dat meteen. ”

— Daniëlle de Vos

“ De sTimul inleefsessie was een unieke, overrompelende en onvergetelijke ervaring. Hoe meer mensen gebruik maken van de kennis van sTimul hoe beter voor de zorg! ”

— Carin Gaemers

“ Het was een goede ervaring die mijn kijk op mijn werk verruimd heeft, omdat je opnieuw naar je werk kijkt en je dingen weer helder gaat zien waaraan je daarvoor voorbij ging.”

— Angelique Weeckers, Eilandzorg