Nieuws Meer nieuws

Maak bij sTimul kennis met het materiaal van TENA Nederland

Geplaatst: 22 juni 2017
Al sinds de start van sTimul Nederland in 2011 sponsort TENA Nederland sTimul met de levering van incontinentiemateriaal en andere aanvullende producten. Dankzij deze sponsor kan sTimul de inleefsessies nog waarheidsgetrouwer maken. Deelnemers kunnen zelf ervaren hoe het voelt om afhankelijk te zijn van incontinentiemateriaal.
Lees meer

De eerste blog van sTimul is een feit: ‘Wie ben ik?’

Geplaatst: 8 juni 2017
Vanaf nu zullen de sTimulbegeleiders een blog bijhouden. Elke maand zullen we een nieuwe blog plaatsen op onze website. Thema’s verschillen, maar ze zullen allemaal een link hebben met zorgethiek, de actualiteit of de dagelijkse praktijk en ervaringen die de sTimulbegeleiders opdoen.
Lees meer

Carin Gaemers onder de indruk van inleefsessie

Geplaatst: 5 juni 2017
Op 21 april verwelkomden wij in ons zorgethisch lab in Terneuzen een diverse groep simulanten voor een inleefsessie. Op uitnodiging van sTimul heeft Carin Gaemers, mede namens Hugo Borst, ook deelgenomen aan de inleefsessie.
Lees meer

“ Er gaat niets boven een hulpverlener die echt contact met je maakt. Ook in een cliëntrol voel je dat meteen. ”

— Daniëlle de Vos

“ De sTimul inleefsessie was een unieke, overrompelende en onvergetelijke ervaring. Hoe meer mensen gebruik maken van de kennis van sTimul hoe beter voor de zorg! ”

— Carin Gaemers

“ Het was een goede ervaring die mijn kijk op mijn werk verruimd heeft, omdat je opnieuw naar je werk kijkt en je dingen weer helder gaat zien waaraan je daarvoor voorbij ging.”

— Angelique Weeckers, Eilandzorg